Asiakassopimus

Asiakassopimus


Yleiset tiedot

Hydro-Fyn ApS
CVR-nr.: DK-40337466
Æblegyden 3
5592 Ejby
Denmark
Sähköposti: gg@gorillagrow.dk
Puh.: +45 24 79 80 80


Tietosuoja
Yritys kunnioittaa yksityisyyden merkitystä Internetissä. Yritys ei paljasta asiakkaita / käyttäjiä koskevia tietoja ulkopuolisille osapuolille. Yritys ei  myy nimeäsi, osoitettasi, sähköpostiosoitettasi, luottokorttia tai henkilökohtaisia ​​tietoja kolmannelle osapuolelle.
Lyhyesti sanottuna, kaikki teidot jää meidän väliin.


Gorilla Grow on nyt E-merkattu
E-merkki on tanskalainen sertifitointijärjestelmä, joka varmistaa luotettavat ja turvalliset nettikaupat asiakkaiden ja kauppiaiden välillä. E-merkki varmistaa kaikki ostokset alle 10.000 DKK, ja tarkistaa koko ajan kaikki E-merkatut kaupat. Lue lisää: emaerket.dk


Hintatakuu

Jos löydät saman tuotteen halvempaan hintaan toisesta kaupasta tai verkkokaupasta, myymme tietenkin tuotteen siihen hintaan, ja annamme vielä 5% alennusta siihen päälle. Tuotteen pitää olla toisesta tanskalaisesta viher-kaupasta, ja se ei saa olla alennus-hinta.


Lähetys

Lähetämme tietenkin kaikki paketit neutraaleissa ja hienovaraisisse paketeissa. Meille on tosi tärkeätä että emme koskaan paljasta meidän asiakkaita tai heidän ostoksia.


Toimitusaika
GorillaGrow:lla toimitusaika on 2-7 päivää.

Kotiin:
0-20kg 22,- inkl. moms
20-40kg 44,- inkl. moms
40-60kg 66,- inkl. moms

Kuormalava:
60-1000kg 150,- inkl. moms

HUOM:
Otamme huomioon myös tilauksen mitat ja tilavuuden.

Joillakin tuotteilla on niin suuret mitat, että niitä ei voi pakata tavalliseen pahvilaatikkoon, ja siksi ne kuljetetaan kuormalavalla, vaikka ne eivät painakaan 60-1000 kg.


Chat

Löydät meidän sivulta chat-mahdollisuuden, missä voit lähettää kysymyksesi meille. Valitettavasti emme puhu suomea, eli kaikki tapahtuu englanniksi. Yritämme vastat niin nopeasti kuin mahdollista. Chat on avoinna ma-pe. klo. 10.00-15.00. Muuten voit aina lähettä yksityisviestin Facebookin kautta.


Maksutavat

Maksaminen gorillagrow.dk:lle on mahdollista seuraavilla tavoilla:
  • Luottokortit (Visa, Mastercard, Maestro)
  • Viabill
  • Tilisiirto (Asiakas vastaa itse kaikista tilisiirtoon mahedollisesti kohdistuvista pankin palvelumaksuista)

Kaikki hinnat ovat euroina ja sis. verot. Emme peri korttimaksuja, ja summaa ei nosteta tililtäsi, ennen kuin tuote on lähetetty. GorillaGrow käyttää hyväksyttyä SSL (Secure Soscket Layer) maksupalvelinta, joka salaa kaikki korttitietosi ja tarkoittaa, että muut ei voi lukea tietojasi.


Palautus maksut
Jos hyvitystä maksetaan, lähetä meille pankkitietosi, jotta voimme siirtää sovitun summan.
Palautuksia tai valituksia varten ota yhteyttä: GorillaGrow sähköpostitse: gg@gorillagrow.dk (englanniksi)

 


Peruutus
Kuluttajana sinulla on 2 viikkoa aikaa perua, kun teet ostoksia kanssamme. Peruutusaika päättyy 2 viikon kuluttua siitä päivästä, kun vastaanotit tuotteesi. Jos olet tilannut useita osia samasta ostoksesta, mutta ne toimitetaan erikseen, määräaika alkaa siitä päivästä, kun vastaanotit viimeisen tuotteen.

Jos ostoksesi koostuu useasta erästä tai osasta, peruutusaika päättyy 2 viikon kuluttua viimeisestä erän tai osan vastaanotosta. Määräaika tarkoittaa, että sinulla on 2 viikkoa aikaa ilmoittaa meille, että haluat peruuta ostoksesi. Voit lähettää sähköpostin osoitteeseen gg@gorillagrow.dk (englanniksi) tai käyttää peruutuslomaketta, jonka löydät täältä alta.

Et voi peruuttaa ostosta kieltäytymällä vastaanottamasta tuotetta, ilmoittamatta siitä meille samanaikaisesti.


Palautus

Kun ilmoitat meille, että haluat peruuttaa ostoksesi, sinulla on 2 viikkoa aikaa palauttaa tuote meille. Sinun pitää itse maksaa palutuskustannukset ja olet vastuussa mahdollisista vaurioista kuljetuksen aikana.

Palautetun tuotteen kunto

Jos tuotteen arvo on alentunut ja johtuu siitä, että olet käyttänyt sitä muulla tavalla kuin mihin se on tarkoitettu, tai enemmän kuin ole tarpeellista ominaisuuksien ja toiminnan määrittämiseen, palautamme vain osan ostosummasta. Palautettava määrä riippuu tuotteen kauppa-arvosta, ja joissakin tapauksissa se voi tarkoittaa, että palautamme vain toimituskulut

Suosittelemme palauttamaan tuotteen alkuperäis pakkauksessa. Jos alkuperäis pakkaus puuttuu, se voi johtaa tuotteen huonontumiseen.


Ostosumman palautus

Jos peruutat ostosi, saat rahasi takaisin. Jos tavaran arvo on alentunut, vähennämme summan, lue ylempänä.

Palautamme kaikki sinulta saadut maksut, mukaanlukien halvimman toimituskulun. Jos olet valinnut toisen ja kalliimman tomituskulun, emme palauta tätä maksua. Palautamme maksun viimeistään 2 viikkoa siitä kun ilmoitat meille perumisesta.

Palautamme rahat samalla maksutavalla, jota käytit ostokseesi, ellemme sovi toisin. Voimme pidättää maksun, kunnes saamme tuotteen, ellet lähetä meille todistusta sen palauttamisesta.

Lähetä tuotteet tähän osoitteesen:

Hydro-Fyn ApS
CVR-nr.: DK-40337466
Æblegyden 3
5592 Ejby
Denmark


Kun teet ostoksia kanssamme, tuotteiden ostamiseen sovelletaan tanskan ostolain sääntöjä. Tämä tarkoittaa, että sinulla on 2 vuoden valitusoikeus. Ota yhteyttä ennen lähettämistä.

Jos valituksesi on perusteltu, voit joko saada tuotteen korjattavaksi, vaihdettavaksi, rahat takaisin tai alennuksen hinnasta, tilanteesta riippuen. Sinun pitää ilmoittaa viasta ”kohtuullisessa ajassa” virheen löytämisen jälkeen. Jos ilmoitat kahden kuukauden kuluessa virheen havaitsemisesta, valitus tulee aina oikeaan aikaan.

Jos valitus on perusteltu, korvaamme (kohtuulliset) toimituskulut. Tuote on aina palautettava kunnon pakkauksessa. Muista myös hankkia posti-kuitti, jotta voimme korvata lähetyskulut. Valitus ei koske virheitä tai vaurioita, jotka johtuvat tuotteen virheellisestä käytöstä.


Tietosuoja

Kun teet ostoksia meidän kautta, tarvitsemme: nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteesi. Annamme myös nämä tiedot kuljetusfirmalle (Bring), että he pystyvät kuljettamaan paketin teille.

Henkilötiedot rekisteröidään GG: ssä ja säilytetään viisi vuotta, minkä jälkeen tiedot poistetaan.

Teemme yhteistyötä myös useiden muiden tietojen tallentavien ja käsittelevien yritysten kanssa. Yritykset käsittelevät tietoja vain meidän puolestamme, eivätkä saa käyttää niitä omaan tarkoitukseen.

Teemme vain yhteistöitä EU teitokäsittely yritysten kanssa.

Tietovastuullinen Gorillagrow.dk:sa on GG.

Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, mitä tietoja tallennamme ja käsittelemme sinusta. Jos tiedot ovat epätarkkoja, ota meihin yhteys ja voimme korjata sen. Joissakin tapauksissa voit pyytää meidät poistamaan tiedoksi, ja meillä on sittten velvollisuus poistaa ne. Esimerkiksi. jos tietojasi ei enää tarvita kauppojen tekoon. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos uskot, että henkilötietojasi käsitellään lain vastaisesti. Voit kirjoittaa meille osoitteessa: gg@gorillagrow.dk.

Valitukset

Jos haluat kuluttajana valittaa ostostasi, ota yhteyttä osoitteeseen gg@gorillagrow.dk. Jos emme löydä ratkaisua, voit tehdä valituksen:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg, Danmark
www.naevneneshus.dk

Jos asut muussa EU-maassa kuin Tanskassa, voit tehdä valituksen EU: komission online-valitusportaaliin kautta täältä – http://ec.europa.eu/odr
Kaupan ehdot päivitettiin viimeksi 31.01.2020