fbpx

Yritys

Olemme kunnon Viherkauppa

Olemme oikea viher-kauppa! Ajatuksemme perustaa GG – GorillaGrow tuli siitä, että entisinä viljelijöinä meillä oli valtavia vaikeuksia löytää oikea apu ja tieto kaikesta, joka liittyi viljelemiseen.

Yritys

Monen vuoden kokemus
Silloin kun alkuperin aloitimme uran tällä alalla, ala oli pieni ja kukaan ei tiennyt siitä paljon. Olemme vuosien muukan tehnyt virheitä, ja kehittynyt ja oppinut siitä. Tämän takia pystymme tänään auttamaan sinua – jotta sinä et tule tekemään samoja virheitä. Meille on tosi tärkeää että pystymme neuvomaan ja auttamaan kaikkia asiakkaita aivan sama mikä kysymys tai ongelma voisi olla. Olemme nyt ollut 10 vuotta tällä alalla ja voimme nyt ylpeästi jakaa omat kokemukset.

Konseptimme
Teimme alusta asti sen päätöksen että myymme vain tuotteita, mitä olemme itse koittanut ja käyttänyt. Tämän takia tiedämme täsmälleen miten kaikki toimii tai ei toimi ja mitkä sopivat yhteen. Emme käytä valmistajien omia nettisivuja ja kuvauksia, vaan omia kokemuksia. Keromma aina rehellisen mielipiteen ja kokemuksen, ja sen takia voit aina luottaa sihen mitä luet meidän sivulla.

Emme ole kuin muut. 
Olemme ainutlaatuisia ja erikoisia verrattuna muihin, juuri sen takia että olemme itse kokeneita tällä alalla. Olemme vuosien mittaan kasvattanut melkein joka ympäristössä. Teltoissa, asvihuoneissa, asunnoissa, kellareissa – you name it! Toinen asia joka erotta meidät muista, on että olemme aina rehellisiä tuotteidemme suhteen. Meille raha ja hinta ei ole tärkein, vaan se että asiakkaamme saavat sen avun ja neuvonnan minkä tarvitsevat.